Kennisspel

Mogen wij je uitnodigen voor het kennisspel ‘Klopt of Kletskoek’ bij jou in de binnenstad?

Wat is jouw beeld?
In vier steden presenteren de dames Kletskoek je een aantal uitspraken over mensen met een psychische kwetsbaarheid. Samen met een aantal andere bewoners van de stad kan je meedoen met het kennisspel ‘Klopt of Kletskoek’. Elke ronde duurt ongeveer 15 minuten. Je gaat naar het linkervak bij de groene pion als je denkt: deze uitspraak Klopt en naar het rechtervak met de rode pion als je denkt; dit is niet waar, het is Kletskoek.

 

Zonder oordeel
Er is geen goed of fout in dit kennisspel. Wij hopen dat wij je met dit kennisspel ‘prikkelen’ om anders te kijken naar mensen met een psychische kwetsbaarheid. Wist je dat 1 op de 4 Nederlanders in zijn of haar leven te maken krijgt met psychische klachten?

 

Speelsteden
Op zaterdagmiddag 16 juni komt Klopt of Kletskoek naar Tilburg. Vanaf 13.00 uur ‘spelen’ we het kennisspel op het Pieter Vreedeplein (centrum Tilburg). En op vrijdag 29 juni vanaf 16.30 uur staan we op de Grote Markt in Breda.  Na de zomervakantie richten wij onze pijlen op Den Bosch en Eindhoven.

 

Waarom alleen in Brabant
Dit is het eerste jaar van het project Klopt of Kletskoek. Omdat wij, de dames Kletskoek, beide in Brabant wonen gaan we eerst in onze eigen provincie van start. Als de kennisspellen in de Brabantse steden goed worden ontvangen dan proberen wij in het najaar weer een projectaanvraag  in te dienen bij de Socialrun & Samen Sterk zonder Stigma.